Louise

Vandaag mijn prijs beleefd… een belevenis was het. Want wat betekent het eigenlijk precies als je een paardencoachsessie wint…?

Vol verwachting kwam ik vanmorgen aan bij
HapaNaSasa in Hank. Elvera was er klaar voor en beide paarden hadden er zin in.
Ik ook… al krabde ik even achter mijn oren want als je dit doet moet je ook in de paardenspiegel kijken. Althans dat vind ik.

Dus daar stond ik met Nonny en Cartano in de bak. Ik was de vreemde en zij keken mij met belangstelling aan. Hmmm, hoe maak je verbinding en wat doet jouw gedrag met hen… en andersom. Ik vond het geweldig en zit nu thuis in de tuin nog eens na te peinzen. Ik houd van zo’n spiegel, en ja ga zeker voor herhaling!!

Elvera en vooral nonny en cartano, dank!!!

Jordy Mintjes

In eerste instantie wist ik niet zo goed wat ik moest verwachten. Een klein beetje bevooroordeeld ben ik naar Hapa na sasa gegaan, maar merkte gaandeweg dat het erg leerzaam en ook wel confronterend was. Wat ik heb ervaren is dat de paarden een goede reflectie kunnen geven op jouw innerlijke zelf. De situatie die zich voordoet door middel van de coachpaarden geeft (in mijn geval) een goed reflectie op jouw eigen beeld en dit geeft ook antwoorden op de hulpvraag die je aan het begin vaststelt met de coach! Bedankt voor deze ervaring!

Ilse

Elvera is een zeer prettig persoon bij wie je je erg op je gemak voelt. De omgeving is zeer mooi en wijds. De rust en de ruimte staat centraal, zowel bij de omgeving als bij haar zelf. Elvera geeft je ruimte tijdens de coach sessie, maar laat je ook in alle rust je activiteit doen. Geeft op een fijne wijze feedback, koppelt zaken terug en geeft een fijne begeleiding.

Sandy

Bij Elvera heb ik voor het eerst paardencoaching mogen ervaren. Iets wat al een tijdje op mijn verlanglijstje stond.
Paardencoaching heb ik ervaren als een methode waarbij je met de billen bloot gaat in positieve zin; het is enorm in het hier en nu en dieren zijn ontzettend eerlijk. Ik vond het confronterend en intensief, ik kreeg een goede spiegel voorgehouden. Coaching is waardevol als het ook even ongemakkelijk mag zijn; dan gebeurt er wel iets. Met veel inzichten ging ik naar huis dankzij Cartano, Nonny en natuurlijk Elvera. Als coach weet Elvera de rust te bewaren, structuur te geven aan het proces en op de juiste momenten de juiste vragen te stellen. Dankjewel alle drie voor het warme ontvangst!

Mandy

Ondanks dat ik Elvera al kende was ze heel neutraal in de begeleiding. Ik voelde me op mijn gemak. Door de reacties van de paarden en de vragen van Elvera kwam je tot een punt hoe komt het dat je zo’n reactie krijgt en hoe kan ik dit anders gaan bekijken. Om tot dat punt te komen was zelfreflectie heel belangrijk, maar meteen ook heel confronterend. Bij Elvera heb ik handvatten geoefend om in de thuis en werksituatie aan de slag te kunnen gaan. Ik heb er al veel profijt van gehad.

Corina

Er werd mij vaak gevraagd hoe het werkte coaching met paarden nadat men in het dorp gehoord had dat er en paardencoach in het dorp zou komen.
Ik had geen idee maar zei dat ik het eens na ging vragen, maar nadat ik een oproepje las dat degene mensen zocht voor een coachsessie met paarden heb ik mezelf gelijk aangemeld.
We maakten een afspraak en ik kreeg een intake formulier waar ik gegevens op in moest vullen en wat dingen over mezelf moest omschrijven.
Omdat ik totaal niet wist wat ik moest verwachten ging ik er erg blanco naartoe met alleen de gedachten dat het eigenlijk werken aan mijn persoonlijke ik was met begeleiding van een coachpaard, ik dacht nou kom maar op…..

Daar aangekomen kreeg ik een lekker bakkie thee en een gesprek vooraf om even kennis te maken. Dat verliep erg fijn voor mijn gevoel. Daarna op naar buiten naar de paardjes waar ik zelf 1 van de paarden uit mocht kiezen waar ik mee wilde werken daar was ik al snel over uit het werd Cartano bij hem voelde ik me het fijnst.

Ik kreeg een opdacht waar ik mee aan de slag mocht.
Een erg mooie ervaring die ik nu in mijn dagelijkse leven meer probeer toe te passen. Automatisch evalueer ik voor mezelf nu vaak achteraf als ik met iemand gepraat heb of ik terug interesse getoond heb
Het was dus een zeer leerzame ochtend geweest waar ik nog vaak aan terug denk en nu probeer ik er aan te werken…..

Contact

06 57942099
info@hapanasasa.nl
Keizersveer 3, Hank

Contactformulier

Contact

06 57942099
Elvera@hapanasasa.nl
Keizersveer 3, Hank

Bedrijf

Hapa Na Sasa
KvK: 77432924
BTW-nr: NL003199872B40
IBAN: NL27 KNAB 0400 874 326