Joost (Jouw reis)

Bedankt voor deze mooie ervaring! Dit kwam voor mij op het juiste moment, heeft mij zeker geholpen in mijn proces en verdere ontwikkeling.

Elke  (Jouw reis)

Een beetje terughoudend begonnen aan een traject met Elvera en de paarden, maar wat een fijne ervaring is dit! Iedere sessie leer ik mezelf beter kennen, krijg ik meer inzicht in bepaalde zaken die spelen in mijn leven of krijgt er een stukje van mijn verleden een plek. Sessie na sessie groei ik. Het is en hele fijne manier om aan jezelf te werken. De paarden hebben ook echt een toegevoegde waarde en geven de sessie heel ontspannen karakter. Het zijn vriendelijke reuzen die me helpen aan mezelf te werken.

Elvera is een fantastisch coach. Ze geeft me alle tijd en ruimte die ik nodig heb tijdens de oefeningen. Daarnaast kan ik bij vragen rustig mijn antwoorden formuleren en luistert ze ook echt, zonder oordeel. Ik heb me geen moment ongemakkelijk gevoelt bij haar, hoewel we het toch over heel persoonlijke zaken hebben gehad. Ze krijgt mijn volledige vertrouwen. Heel professioneel!

Ik kan dit iedereen aanraden! Dit is het beste cadeau wat ik mezelf tot nu toe heb gegeven.

Ilse (Jouw reis)

Ik heb bewust gekozen om deze manier van  coaching te proberen. Eerder heb ik op een andere manier een coach traject gevolgd dat was vooral door gesprekken aan te gaan. Doel was om me bewust te maken van mijn valkuilen, echter was dit niet altijd direct tast- en voelbaar.

Medio april 2020 ben ik voor de eerste keer in aanraking gekomen met Nonny en Cartano, de 2 coach paarden van Elvera, wie ik al wel enige jaren ken. Deze manier van coachen was zeer verrassend. Ik was erg gespannen dat merkte de coaches gelijk, door mijn gedrag/houding. In het begin was er geen contact met de coaches. Naarmate ik meer ontspande door in gesprek te zijn met Elvera zochten Nonny en Cartano wel contact.

Met tips en het lezen van een boekje “Ik (k)en mijn ikken” ben ik aan de gang gegaan.  Het boekje en de reflectie  van mijn eerste bezoek heeft een grote opening gebracht. Voor de tweede sessie (eind mei) was ik niet meer gespannen, het boekje was herkenbaar en daar werd op ingespeeld. De tweede sessie liep dan ook totaal anders, ik was in contact met de paarden, was zelf ook ontspannen, heerlijke spiegel om in te kijken.

Vervolgens  ben ik met kleine stapjes aan de gang gegaan en merkte ik zeker vooruitgang, ook het schrijven van een reflectie is een goede aanrader, je wordt toch even met de neus om te feiten gedrukt om er over na te blijven denken.

Ik weet wat ik op bepaalde momenten kan doen om meer rust te krijgen, hiervan ben ik door de sessies mijzelf bewust geworden. Het gaat ook steeds beter.En het mag ook eens minder goed gaan…..maar met de tips/handvatten komt het weer goed. Dat is voor mij al veel waard.

Na de derde en voorlopig ook de laatste sessie, wat een weerspiegeling was op de afgelopen maanden en sessies ga ik nu met vertrouwen verder.

Ik zou zeggen: GEWOON DOEN!

Saskia (Jouw reis)

Geen moment spijt gehad van het starten van mijn traject bij hapa na sasa. Ik heb mezelf vanaf het eerste moment ontzettend op mijn gemak gevoeld bij Elvera en de paarden. Elvera is zo ontzettend toegankelijk, de paarden spiegelen als geen ander en ik ben heel dankbaar voor het feit dat ik met Nonny voor mij hele bijzondere momenten in de sessies heb gedeeld. Elvera bewaard de rust, geeft ruimte en tijd en speelt altijd in op momenten dat ik haar nodig heb gehad. Ik raad het iedereen aan om de investering in jezelf te doen, wanneer je gemotiveerd bent, graag buiten en bereid bent in de spiegel te kijken en door te ontwikkelen. Mijn traject al een aantal maanden geleden afgesloten maar wekelijks momenten waarin ik terug denk en tools in de praktijk kan brengen! Super bedankt Elvera, je bent top!

Arie (Jouw reis)

Bedankt Elvera. Je hebt mijn verwachtingen overtroffen. Ter zake kundig en de juiste snaar geraakt. Super👍

Corina (Jouw reis)

Mij werd gevraagd wat paardencoaching is in het dorp waar Elvera zich vestigingde met Hapa Na Sasa, daarop moest ik altijd antwoorden: Geen idee, als ik het weet zal ik het je wel komen vertellen.

En dat kan ik inmiddels want toen kwam er een kans om het eens te mogen ervaren wat het nu is en inmiddels heb ik het zelfs mogen ervaren in meerdere sessies bij Hapa Na Sasa.
De rust en de ruimte waarin je samen met Cartano, Nonny en natuurlijk Elvera aan jezelf werkt door in de spiegel van de paarden te kijken was voor mij als paardengek een hele nieuwe ervaring, ik wist altijd al dat paarden goed de mens kunnen spiegelen, maar ik weet zeker, ook als niet paardengek kun en mag je in de paardenspiegel kijken en kun je voelen en ervaren wat ik ook ervaren heb tijden mijn sessies.
Ik keek tijdens mijn sessies naar het verleden, heden en de toekomst, wat was ik, wie ben ik en waar wil ik naar toe, met een lach en een traan die daarbij hoorde.
Ik ben nu geen ander mens maar voel me vaak wel een ander mens en ik bekijk en benader dingen nu anders dan voorheen. Door de dingen die Cartano en Nonny mij lieten zien en voelen maar ook zeker door de gesprekken vooraf en achteraf die ik mocht voeren met Elvera ben ik meer over mezelf te weten gekomen, ik weet nu nog beter wat ik wil en waar ik naartoe wil met mezelf en daarbij heb handvaten gekregen om daaraan te werken en te blijven werken. Voor mijn gevoel ga ik de toekomst tegemoet met een betere versie van mezelf.
Als mensen willen werken aan zichzelf is paardencoaching echt een aanrader en ik ben blij dat ik dat bij Elvera en haar paardenteam van Hapa Na Sasa heb mogen ervaren.

Contact

06 57942099
info@hapanasasa.nl
Keizersveer 3, Hank

Contactformulier

  ik geef toestemming om mijn gegevns te gebruiken voor cummunicatie.

  Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens
  worden nooit verstrekt aan derde. Zie onze privancyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

  Contact

  06 57942099
  Elvera@hapanasasa.nl
  Keizersveer 3, Hank

  Praktijk

  Hapa Na Sasa
  KvK: 77432924
  BTW-nr: NL003199872B40
  IBAN: NL27 KNAB 0400 874 326

  KREAC level 3