Facebook

2 weeks ago

Hapa Na Sasa

Deze bende heeft vanaf nu 3 weken vakantie!
▪️
Voor zowel de paarden als voor ons betekent dat even rust. 🏖️🏕️🍸 Geen werk of coachings, maar heerlijk niets moeten en alles mogen.
▪️
Wij trekken er met Juul op uit en gaan camperen. De paarden blijven thuis met perfecte zorg en mogen lekker relaxen op de wei.
▪️
Daardoor zijn we de komende periode minder goed bereikbaar. Wanneer je een vraag hebt, stuur gerust een berichtje. Ik beantwoord je vragen graag wanneer we weer terug zijn van vakantie!
▪️
"Note to self; Relax!"🙏🧘‍♀️
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Hapa Na Sasa

Start level 2!
▪️
Afgelopen zondag was het dan eindelijk zover. Ik mocht weer afreizen naar de Keulseweg voor een nieuw opleidingsjaar; de verdieping!
Niks rustig in komen, maar gaan met die banaan. Gericht op trajecten en zelf ontwikkeling! Allemaal reuze interessant en direct inzetbaar!
▪️
Op zich is het niets nieuws dat daar alle gevoelige knoppen worden ingedrukt. Afgelopen dagen heb ik daarom nodig gehad weer even te landen.
▪️
De perfectionist in mij wilde alles natuurlijk perfect en daar kwam ik even in de knoei met mijn tijd en balans. De vorige opleiding heb ik naast mijn fulltime baan gevolgd wat opzich prima te doen bleek. Echter toen ik afgelopen maandag terug in de auto zat had ik even een error momentje. Hoe dan? Werken, huishouden, studeren, coachen en het liefst ook nog een beetje tijd en ruimte voor mezelf, mijn man en de dieren. Op dat moment kan ik geweldig goed doemdenken.
▪️
Gelukkig zijn daar altijd mijn man en ouders. Zij zijn degene die me altijd, maar dan ook altijd op hun eigen manieren steunen. Door er simpelweg te zijn, door even mijn broodtrommel aan te geven of de vaatwasser uit te ruimen; Door te luisteren, door een knuffel te geven, maar bovenal door in mij te geloven.
▪️
Op naar een nieuw, uitdagend, verhelderend, ontwikkeljaar waarin ik hoop dat dit bij gaat dragen aan het doorontwikkelen van Hapa Na Sasa.
▪️
Nog 1 dagje werken, zaterdag nog een coachsessie en dan ga ik eerst heerlijk van 3 weken vakantie genieten!🏕️🎉🌞
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Hapa Na Sasa

Update!
▪️
Ik ben nogal overvallen door de hoeveelheid reacties. Super!! Mijn dank is groot!!
▪️
Ik besef me goed dat het ook echt een buitenkans is. Een coach traject met paarden heeft mijn leven vanaf vorig jaar voorgoed veranderd. Het is intens op alle vlakken en daarmee; mooi, eng, moeilijk, confronterend, echt, ontroerend en zo ontzettend verhelderend.
▪️
Ik ga aan de slag met de eerste 3 aanmeldingen op mijn vraag! Mogelijk heb ik later door uitval of ontstane ruimte nog ruimte voor extra sessies ihkv van mijn opleiding. De mensen die nu gereageerd hebben zal ik dan als eerst benaderen.
▪️
Mocht je niet kunnen of willen wachten mag je natuurlijk altijd contact zoeken. Tijdens mijn opleiding zal ik een korting geven van 30%!
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Hapa Na Sasa

"Buiten" kans! Wil jij een gratis traject aan? Lees dan even rustig verder.
▪️
Ik mocht afgelopen 2 dagen weer gecoacht worden door onder andere dit schatje. De opleiding is weer begonnen en misschien ben ik wel op zoek naar jou!
▪️
In dit verdiepingsjaar zijn de pijlen vooral gericht op het coachen van trajecten.
Daarvoor ben ik in eerste instantie opzoek naar ongeveer 3 mensen die als coachee een coachtraject aan willen gaan.
▪️
Omdat ik deze sessies voor mijn opleiding ga gebruiken en er dus ook wel wat verwachtingen vanuit mij gelden neemt het behalve tijd en energie geen kosten met zich mee. Sterker nog het is een buitenkans wanneer je zelf verder wil ontwikkelen.
▪️
Mijn vragen zijn;
- Ben je 18 jaar of ouder?
- Ben je bereid om ongeveer 6 x een coachsessie aan te willen gaan verdeeld over ongeveer 7 maanden op mijn coach -locatie in Hank (noord Brabant)?
- Wil je na elke sessie een evaluatie invullen ikhv mijn beoordeling vanuit de opleiding
- Wil je bovenal vanuit een ervaringsgerichte en oplossingsgerichte manier aan de slag om jouw pad te ontdekken in jouw tempo met behulp van paarden?
▪️
Is het antwoord op alle 4 de vragen; "Ja"? Stuur mij dan een berichtje!
Ben je na het lezen van dit berichtje enthousiast, maar heb je vragen? Laat het me ook weten!
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Hapa Na Sasa

Kun jij antwoord geven op de vragen;
- Wat ben je aan het doen?
- Wat voel je?
- Wat wil je?
▪️
Ben jij je gewaar van jezelf? Stel ze eens aan jezelf en luister aandachtig naar jouw eigen antwoorden!
▪️
De antwoorden op al jouw vragen liggen altijd maar dan ook altijd verborgen in jou!
▪️
Stop met zoeken naar die antwoorden bij iemand anders en begin bij jezelf!
▪️
Cartano en Nonny helpen je hier graag bij!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Contact

06 57942099
info@hapanasasa.nl
Keizersveer 3, Hank

Contactformulier

Contact

06 57942099
Elvera@hapanasasa.nl
Keizersveer 3, Hank

Bedrijf

Hapa Na Sasa
KvK: 77432924
BTW-nr: NL003199872B40
IBAN: NL27 KNAB 0400 874 326