Wat doen wij?

Door middel van diverse coachtechnieken en activiteiten passend bij de coachee en/of coachvraag gaan we op een ervaringsgerichte en oplossingsgerichte manier op zoek naar jouw vragen.

Wil je meer weten over de methodiek kijk dan eens op de website van Kreact. Kreact is het kwaliteitsregister voor gecertificeerde Equine assisted coaches. Zij staan garant voor equine assisted coaches die een gedegen opleiding met goed gevolg hebben afgesloten bij Educatief centrum De Keulseweg.

Tevens heb ik de licentie mogen ontvangen van CAT (collectief alternatief therapeuten). Dit is een beroepsorganisatie die screent, certificeert en kwaliteit garandeert aan de coachee. Ben je benieuwd? Klik hier om een kijkje te nemen op de site van CAT.

Ik val als therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling neem een kijkje op de website van  GAT.

Ik werk als therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie over de beroepscode klik hier.

Tijdens een sessie…

De coachsessies vinden altijd plaats vanaf de grond. De coachees rijden dus niet op de paarden.
Op de allereerste plaats, omdat we de relatie tussen het paard en de coachee gelijkwaardig willen houden. Het paard moet zich ten aller tijde kunnen onttrekken aan het proces en dat gaat een beetje lastig wanneer de coachee er bovenop zit. Daarbij vergroot het vanaf de grond werken de veiligheid en toegankelijkheid voor iedereen die deel wil nemen. Je hoeft dus niets van paarden te weten om profijt te kunnen hebben van een coachsessie.

Aandachtspunten voor de coachsessies zijn
• Zorg voor makkelijke zittende kleding en stevige schoenen aangepast aan de weersomstandigheden, ten slotte zullen we voornamelijk buiten met de paarden aan de slag zijn en dus is het fijn als je je kledingstijl hierop aanpast.
• Ik vind het plezierig dat je op tijd komt, zodat je ontspannen aan de sessie kunt beginnen. We hebben hiervoor een ontvangstruimte en de gelegenheid voor een kopje koffie of thee.
• De sessie zal inclusief voor- en nabespreken maximaal een 1 1/2 uur in beslag nemen.

Werkwijze/ Tarieven

Jouw Beleving

Om diepgewortelde patronen te onderzoeken, te experimenteren met (nieuw) gedrag en eventueel patronen te doorbreken is over het algemeen meer nodig dan 1 sessie. Daarom werk ik met name met coachtrajecten afgestemd op de coachvraag en wensen van de coachee.
Toch snap ik dat wanneer je geen ervaring hebt met Equine assisted coaching je eerst wilt ervaren of het iets voor je zou kunnen zijn. Om die reden heb ik “jouw beleving” in mijn aanbod. Tijdens “jouw beleving” ervaar je 1 Equine assisted coachsessie. Een coachvraag is niet perse nodig. Mijn ervaring is dat er boven komt wat er op dat moment het meest speelt in jouw leven. Je kunt er ook voor kiezen om een duo sessie te boeken met bijvoorbeeld je partner, moeder of vriendin. Ik weet zeker dat je vertrekt met een hoofd vol nieuwe ervaringen!

Tijdens “Jouw beleving” ervaar je een coachsessie met de paarden. De kosten hiervan zijn 97,50 euro (inclusief BTW). Tevens leuk om cadeau te geven!

Jouw reis

Enerzijds ervaren met de paarden, anderzijds leren hoe jouw brein werkt. Wanneer jij weet hoe dit proces voor jou werkt kun je dit oneindig toepassen. Geen symptoombestrijding, maar zoeken naar de oorzaak en vanuit daar met volle eigen verantwoordelijkheid duurzaam patronen veranderen. Het doel is dan ook om congruentie te creëren (overeenstemming tussen voelen, denken en doen) en daarnaast te snappen hoe dit brein technisch tot stand komt.

Inhoud pakket:

Intakegesprek (vrijblijvend en gratis)

6 sessies (looptijd ongeveer 6 maanden)

Duur per sessie 90 minuten

6 x emailcontact d.m.v. een reflectiemoment

Kosten: 525 euro (inclusief BTW)

Liever losse sessies boeken en zo je eigen traject bepalen met het oog op frequentie en hoeveelheid? Dat kan natuurlijk ook. Per sessie zijn de kosten 97,50 euro (inclusief BTW)

Groeps- en/of teamsessies

Groeps- en team sessies worden bij ons standaard begeleid door 2 coaches en onze paarden om de veiligheid voor mens en dier te kunnen waarborgen en het proces professioneel te kunnen begeleiden.

We beginnen de dag binnen met een korte introductie over ons team, de werkwijze en de werking van ons brein. Hierna zullen we spoedig beginnen met een kennismaking. Niet zo’n lange saaie, maar een dynamische met hulp van de paarden. We staan hierna direct “aan” om op reis te gaan met elkaar, door het opdoen van inzichten en experimenten wordt het een dag vol ervaringen!

Vanzelfsprekend zijn groeps- of teamsessies een op maat gemaakt product.

Een geheel verzorgde dag start bij ons om 8.30uur en eindigt om ongeveer om 16.30uur. Deze dag is inclusief Brabantse koffietafel en gedurende de dag (breingezonde) versnaperingen, koffie en thee. De kosten voor deze dag bedragen 150euro per persoon vanaf 4 personen. Wij kunnen maximaal 10 personen per keer ontvangen.

Wil jij liever een halve dag met je team op bezoek komen? Ook dat is natuurlijk mogelijk. De kosten bedragen dan 80euro per persoon inclusief Brabantse koffietafel, (breingezonde) versnaperingen, koffie en thee.

Heb je andere (meer specifieke) wensen? Laat het ons vooral weten, wij denken graag mee! Durven jullie het aan om je een dag volledig onder te dompelen in teamontwikkeling en durf jij jezelf aan te kijken in onze paardenspiegels? Wij reizen graag even met jullie mee!

Zakelijke trajecten

Heb jij vanuit je bedrijf of organisatie vragen over coachtrajecten voor jouw werknemers bij bijvoorbeeld herstellen na of voorkomen van Burn-out klachten, persoonlijke ontwikkeling o.i.d. neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Carry schaduw

Contact

06 57942099
info@hapanasasa.nl
Keizersveer 3, Hank

Contactformulier

  Contact

  06 57942099
  Elvera@hapanasasa.nl
  Keizersveer 3, Hank

  Bedrijf

  Hapa Na Sasa
  KvK: 77432924
  BTW-nr: NL003199872B40
  IBAN: NL27 KNAB 0400 874 326